Handelsgalan Umeå!

Handelsgalan Umeå!

Handelsgalan Umeå!

Vi är glada, ödmjuka och hedrade av att åter blivit prisade för “Årets hållbara lösning” vid Handelsgalan Umeå!

Hållbarhet är starkt förankrat i hela vår verksamhet, och något vi tillsammans jobbat för en längre tid. Detta pris betyder såklart väldigt mycket, och stärker oss inför framtiden.

Att vara nominerad i samma kategori som Löfströms Skomakeri och Bondens egen marknad har varit en stor ära för oss, och vi önskar dem all lycka i framtiden.

Året som gått, har varit både roligt och utmanade för vår del. Vi kan blicka tillbaka på ett år där vi bedrivit en hållbar butiksverksamhet, åtaganden inom återvinning, kreativa återbruksprojekt samt inspirerande samarbeten med externa partners. Vi har tillsammans skapat förutsättningar- och aktivt jobbat för att stärka individens möjligheter till en meningsfull sysselsättning.

Vår verksamhet skulle dock inte vara densamma utan alla fantastiska besökare och kunder. Vi vill passa på att tacka alla er som skänkt saker, handlat i butiken eller på något annat sätt hjälpt till med vår verksamhet.

Avslutningsvis vill vi rikta ett stort tack till jury, sponsorer och arrangörer vid Handelsgalan Umeå. Tack vare er har vi fått varit en del av ett trevligt, minnesvärt och viktigt event för Umeås näringsliv.
Foto: Fredrik Larsson – Photography

Ps. I dag firar vi med kaffe och tårta -)

Tack alla! ❤️
Mvh Returbutiken