Returbutiken öppnar igen!

Returbutiken öppnar igen!

Returbutiken öppnar igen!

Välkommen till Returbutiken, äntligen är det dags att öppna igen! Vi är glada att kunna meddela att butiken kommer att öppna, med vissa restriktioner på måndag 22/6 kl 12.

** Nya öppettider gäller tills vidare
– Måndagar: 12-16
– Onsdagar: 12-16

Vad har hänt sen senast i butiken? Vi håller på och bygger en “Nostalgihörna”, här kan du fynda bland äldre/antika föremål. I butiken hittar du även diverse ‘sommarsaker’, som t.ex. solstolar, kylväskor och utemöbler. “Tältet” är stängt tillsvidare, i väntan på besiktning. I övrigt välfyllt med porslin, möbler, kläder och sedvanliga loppisfynd.

Självklart blir det anpassningar enligt gällande riktlinjer kring Corona/covid-19. Personalen på plats kommer att hålla koll så att restriktioner följs.

– ‘Lämpligt antal’ besökare får vistas samtidigt i lokalen.
– Avstånd mellan besökare, min 1,5 m.
– Plexiglas monterat vid kassan.
– Kortbetalning rekommenderas.
– Golvmarkeringar för avstånd.
– Handsprit finns på plats.

Med omsorg för alla er, och i första hand äldre människor samt personer i övriga riskgrupper. Våra kära kunder, besökare samt vår egen personal. Tänk på att myndigheternas riktlinjer fortfarande gäller.

** Vi vill förtydliga att butiken har varit stängd sedan den 25/3, ett beslut som skett i förebyggande syfte utifrån situationen i samhället. Delar av personalen har under tiden jobbat med enklare samhällsbärande åtaganden.

Passa på att fynda inför sommaren 🌞

Tillsammans bidrar vi till en mer hållbar framtid.

Välkommen åter! 🌾